off

Ny præst i Fjellerup Valgmenighed

Det er blevet skiftedag på posten som præst i Fjellerup Valgmenighed – og det er så blevet mit privilegium og min opgave at være præst for Fjellerup Valgmenighed! Det glæder jeg mig meget til!

Og hvem er så den nye præst, der skal bo i Søndermarken 6 i Fjellerup?
Jeg hedder Lars Jensen og er en præst med mange års erfaring. Oprindelig er jeg fra Sjælland og er uddannet som teolog fra Københavns universitet og med tilknytning til Dansk Bibel-Institut. Jeg begyndte min præstegerning i Midtjylland. Derefter var jeg nogle år i Ethiopien, hvor jeg var ydremissionær og underviste kommende præster på et præsteseminarium inden for den lutherske kirke. Derefter fulgte 15 år som sognepræst i Poulsker og Nexø på Bornholm.

Jeg er gift med Lisbeth, der er lærer, og vi har for længst fejret sølvbryllup. Vi har en søn, der studerer datalogi i Århus og en søn og svigerdatter, der bor i Hillerød og begge studerer på Skovskolen i Nøddebo.
Lisbeth og jeg glæder os til at bo i Fjellerup og til at blive en del af Fjellerup Valgmenighed, og vi ser frem til at lære mange nye ansigter at kende. Der er sandsynligvis kaffe på kanden, hvis I kigger forbi Søndermarken 6!

I min fritid elsker jeg løbeture i naturen, at gå til gymnastik og svømning og går heller ikke af vejen for en skitur om vinteren. Og så er jeg af natur videbegærlig og nysgerrig på verden omkring mig og derfor interesseret i mange forskellige ting. Bl.a. elsker jeg bøger, film, rejser, nyhedsudsendelser og en god krimi! Nu må jeg se at få min viden om Djursland opdateret! Mon ikke I vil hjælpe mig med det?

Lars Jensen